Guildovní oznámení

Touto zprávou oznamuji, že na konci tohoto srpna vyhodíme z Guildy neaktivní hráče, kteří byli neaktivní po dobu 4 měsíců a více. Pokud chcete zůstat v Guildě, přihlašte se do hry, nebo oznamte, že chcete zůstat v Guildě.

Dále zdůrazňujeme, že hrajeme na serveru Aurora Glade. Pokud hrajete na jiném serveru, nemůžete se zúčastnit Guild Misí, mít Guildovní bonusy a více. Toto neplatí však na Guildovní Akce: dungeony, jumpingy, soutěže… (viz dále)

Guildovní Akce

Tento týden začneme pořádat Guildovní Akce v rámci Guildy. Tyto akce budou pořádané Guildou a jelikož potřebujeme sbírat peníze do Guild banky, na určité akce se bude platit i vstupné. Přehled akcí najdete ve Veřejné Guildovní bance v odkazu na Soupis dnů. Tyto akce budou probíhat buďto po Guild Misích (např. GJP) okolo 18:00 – 20:00 nebo ve všední dny okolo 19:00 – 21:00. Budeme rádi za každého Člena, který se zůčastní nějaké akce.

(LW) Guildovní Living World

Každé úterý budeme chodit Guildovně Living World. Ideální pro dodělání story, popř. udělání Achievementů.

(DS) Guildovní Dungeon Story

Zajdeme si Dungeon ve Story módu, popívídáme si, proč se tady objevil a jak souvisí s příběhem.

(DE) Guildovní Dungeon Explorer

Zajdeme si Dungeon v Explorer módu, taktika, jak nejlépe co nejrychleji dokončit Dungeon. Typy, triky.

(GJP) Guildovní Jumping Puzzle

Chybí vám nějaký Jumping Puzzle? Pomůžeme.

Další nápady na Guildovní Akce

Belcher’s Bluff turnaj, SPVP turnaj, Guildovní hledačka a dále.


Dále chceme upozornit, aby se Členi, co se přihlásili do Guildy přes hru, zaregistrovali na web, ať máte přístup na Hlasovací systém a Veřejnou Guild banku.

Napsat komentář